A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

12 березня 2024 року у приміщенні Пантаївської селищної ради відбувся тренінг з посилення лідерських якостей для молоді Пантаївської громади

Дата: 28.03.2024 09:24
Кількість переглядів: 103

 

З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Ігор Бульба, який наголосив що молодь – це не майбутнє,  молодь – це теперішнє і потрібно саме  зараз включати її до прийняття рішень, оскільки саме так буде отримано реальну думку щодо позитивних змін у громаді.

Також, із словами підтримки у розробці та реалізації нових ідей до молоді громади звернулась начальник Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради Валентина Калініна.  

Членкиня ініціативної групи по створенню Молодіжної ради Кіровоградської області, менторка молодіжних рад, тренерка Ірина Ткаченко розповіла щодо знаннь та навичок, які допоможуть потенційним кандидатам Молодіжної ради ставати більш комунікабельними, творчими та ініціативними. Для цього були проведені тематичні дискусії, креативні вправи та завдання. Особливо наголошувалося на важливості вміння донести свою ідею до інших людей, запобігти розвитку конфліктів у колективі.

По завершенню заходу  учасники тренінгу дійшли висновку, що бути лідером – означає навчитися бути ним, адже лідерами не народжуються, а стають в процесі своєї діяльності.

Захід пройшов у невимушеній і товариській атмосфері, а учасники цікаво і з користю провели час. Подібні зустрічі планується проводити і в майбутньому. Тож молодь Пантаївської громади отримає можливість дізнаватися для себе багато нового.

Захід організовано громадської організацією «Терне берша» в межах проєкту «Зміцнення потенціалу молодіжних та жіночих ОГС у розбудові та підтримці миру» релазується ГО Internews Ukraine у співпраці зі структурою ООН Жінки в Україні за підтримки уряду Норвегії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь