A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Щороку 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Свято запровадили, щоб вшанувати мужність та героїзм тих, хто стояв на захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої країни

Дата: 14.03.2024 10:29
Кількість переглядів: 37

 

Ця пам'ятна дата була встановлена Верховною Радою України у 2017 році. Обрана дата, 14 березня, має особливий сенс. Саме в цей день у 2014 році з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану на тренувальну базу в Нових Петрівцях для створення першого добровольчого батальйону. Чоловіки та жінки об'єдналися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

У 2022 році після повномасштабного вторгнення Росії в Україну майже 100 тисяч добровольців вступили до лав Сил територіальної оборони ЗСУ.

Сьогодні День українського добровольця – це день пам'яті та вдячності тим, хто ризикує життям заради свободи та незалежності України. Це день, коли ми повинні згадати про героїзм тих, хто першим став на захист Батьківщини, та продовжити їхню справу.

Щиро дякуємо Вам за незламність бойового духу, приклад високої громадянської самосвідомості та відповідальності за долю нації та держави.

Прийміть сердечні вітання та побажання щасливої долі, злагоди, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень та нових звершень.

Хай щаслива доля буде прихильною до кожної вашої родини та нашої рідної України. Зичимо всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні Україні!

І нехай нарешті запанує мир на нашій землі!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь