Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 15.02.2024 12:55
Кількість переглядів: 44

 

14 лютого 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Пантаївської селищної об’єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Ігор Бульба. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні було розглянуто звіти щодо виконання селищного бюджету та роботи комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" за 2023 рік. Визначені об’єкти та види суспільно корисних робіт для засуджених неповнолітніх до громадських робіт на 2024 рік. Також члени виконкому схвалили звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Пантаївської селищної ради на 2023 рік, програму "Оборона", програму покращення умов обслуговування платників податків Пантаївської територіальної громади та збільшення надходжень до Державного та місцевого бюджетів на 2024 рік.

Присутні затвердили новий склад комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації фактів масового отруєння бджіл на території Пантаївської селищної ради. Розглянули та затвердили нову редакцію Порядку надання одноразової матеріальної допомоги, на період дії воєнного стану, починаючи з 24 лютого 2022 року, членам сімей загиблих (померлих) та пораненим, які брали (беруть) безпосередню участь у бойових діях або забезпечували (забезпечують) здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії та Положення про введення режимів радіаційного захисту населення у разі виникнення радіаційних аварій на території Пантаївської селищної ради, та низку інших питань.

За результатами обговорень порядку денного прийняті відповідні рішення.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь