Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Під головуванням Пантаївського селищного голови Ігоря Бульби 25 січня пройшло перше засідання виконавчого комітету у поточному році

Дата: 26.01.2024 12:51
Кількість переглядів: 60

 

На засіданні виконавчого комітету розглянуто низку важливих питань

Під головуванням Пантаївського селищного голови Ігоря Бульби 25 січня пройшло перше засідання виконавчого комітету у поточному році, на розгляд якого було винесено 15 проєктів рішень.

Директор КП "Добробут" Дмитро Джуган проінформував присутніх про роботу підприємства за 2023 рік.

Протягом року вживались заходи з прибирання снігу, льоду та посипання піщаною сумішшю тротуарів. Проводились роботи з прибирання та підмітання вулиць, обкошування скверів та узбіч доріг і тротуарів, вирізання та подрібнення порослі. Було забезпечено збирання та вивезення твердих побутових відходів та надавались інші послуги населенню.

Під час розгляду цього питання селищний голова вкотре звернув увагу присутніх, що укладання договору на вивіз сміття є обов'язковим для всіх жителів.

Як було зауважено, значна частина боржників - це жителі, які відмовляються платити за вивезення сміття, викидаючи його в непризначених для цього місцях, створюючи стихійні звалища та завдаючи шкоду довкіллю.

Нажаль не всі мешканці селища своєчасно сплачують за надані послуги, що є загрозою для подальшого існування КП "Добробут". Підприємство вкрай обурює ситуація неплатників, суму заборгованості яких можна використати для розвитку та покращення благоустрою. Всі хочуть жити краще, ходити гарними, впорядкованими вулицями, але навіть самі не хочуть змінювати своє життя.

Вчасна сплата за отримані послуги – це питання честі, совісті та відповідальності за чисте довкілля кожного.

Члени виконавчого комітету заслухали та погодили звіт поліцейського офіцера громади Дмитра Романова за 2023 рік, який проінформавав присутніх про кількість скоєних адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про проведену профілактичну роботу на території громади.

Начальник загального відділу, організаційно-інформаційного забезпечення та документообігу апарату селищної ради доповів про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до селищної ради та проінформував про стан виконавської дисципліни в Пантаївській селищній раді.

Так до селищної ради протягом 2023 року надійшло 109 звернень громадян, з яких 43 вирішено позитивно, на 58 звернень надано відповідні роз'яснення та 8 було переслано до інших органів. Найбільше у своїх зверненнях громадяни порушували питання соціального захисту на комунального господарства.

Протягом IV кварталу 2023 року на адресу селищної ради надійшло 1494 інформацій, з яких взято на контрольний облік 467. На виконання контрольних документів за жовтень-грудень 2023 року підготовлено 976 інформацій.

З метою планування заходів цивільного захисту затверджено паспорт ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та затверджено план основних заходів цивільного захисту Пантаївської селищної ради на 2024 рік та січень-лютий 2025 року.

За поданням відділу соціального захисту було затверджено висновок опікунської ради про доцільність призначення опікуна.

Також члени виконавчого комітету погодили прийняття гуманітарної допомоги на баланс Пантаївської селищної ради та розглянули низку інших питань.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь