Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

НАШІ ЯНГОЛИ В ПІКСЕЛІ ТА ЩИТ ДЛЯ УКРАЇНИ - ЗІ СВЯТОМ ВАС!!! 6 грудня наші сміливі захисники та захисниці святкують День бройних сил України.

Дата: 06.12.2023 11:14
Кількість переглядів: 130

 

Святковий день на честь Збройних Сил України був створений 1993 року постановою ВРУ. Щорічно його святкують 6 грудня. Дату обрали не випадково. Саме цього дня 1991 року ухвалили Закон України "Про Збройні сили України".

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її доблесних і хоробрих військовослужбовців які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою.

У цей день ми не тільки славимо професіоналізм та самовідданість наших захисників, але й висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці. Бажаємо козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили. Воїни світла та добра, ви найкращі. Дякуємо вам за захист України!

Хай Господь оберігає вас.

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Низько схиляєм голови у скорботі, згадуємо та віддаємо данину шани та пам’яті, мужності та героїзму воїнам, всім нашим землякам, які обороняли та загинули в битвах за свободу та волю, незалежність та цілісність нашої країни. Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в пам'яті та в наших серцях.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь