Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

НАШІ ЯНГОЛИ В ПІКСЕЛІ ТА ЩИТ ДЛЯ УКРАЇНИ - ЗІ СВЯТОМ ВАС!!! 6 грудня наші сміливі захисники та захисниці святкують День бройних сил України.

Дата: 06.12.2023 11:14
Кількість переглядів: 146

 

Святковий день на честь Збройних Сил України був створений 1993 року постановою ВРУ. Щорічно його святкують 6 грудня. Дату обрали не випадково. Саме цього дня 1991 року ухвалили Закон України "Про Збройні сили України".

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її доблесних і хоробрих військовослужбовців які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою.

У цей день ми не тільки славимо професіоналізм та самовідданість наших захисників, але й висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці. Бажаємо козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили. Воїни світла та добра, ви найкращі. Дякуємо вам за захист України!

Хай Господь оберігає вас.

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Низько схиляєм голови у скорботі, згадуємо та віддаємо данину шани та пам’яті, мужності та героїзму воїнам, всім нашим землякам, які обороняли та загинули в битвах за свободу та волю, незалежність та цілісність нашої країни. Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в пам'яті та в наших серцях.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь