A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

1 вересня в школах Пантаївської територіальної громади традиційно пройшло свято "Першого дзвоника", який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року

Дата: 07.09.2023 08:42
Кількість переглядів: 62

 

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. 42 учні нашої громади вперше підуть до закладів загальної середньої освіти. Для них розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька.  Нашим маленьким першачкам Пантаївська селищна рада подарувала канцелярські набори, які обов’язково знадобляться їм у подальшому навчанні.

Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити сильну та незалежну Державу.

У черговий раз школи громади гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили  у свої класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокували до своєї мети.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь