Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Дата: 04.09.2023 11:39
Кількість переглядів: 43

 

30 серпня 2023 року пройшла серпнева педагогічна конференція «Навчальний рік 2023-2024».

З вітальним словом до присутніх звернулась заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гундаренко Юлія Василівна.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради Калініна Валентина Іванівна у своїй доповіді перед освітянами підвела підсумки роботи за минулий 2022-2023 навчальний рік. Особливу увагу звернула на безпекове середовище для учасників освітнього процесу, забезпечення якості надання освітніх послуг у закладах загальної середньої освіти, охоплення дітей дошкільною освітою, результати проведення НМТ – 2023, продовження процесів реформування харчування, акцентувала увагу на психологічну підтримку учасників освітнього процесу та окреслила пріоритетні напрямки розвитку закладів освіти на новий 2023-2024 навчальний рік.

Перед учасниками конференції виступила Бігун Яніна Володимирівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради, яка детально ознайомила освітян з питанням цифровізації освіти на сучасному етапі.

Шохіна Яніна Олександрівна, директорка Пантаївського ліцею Пантаївської селищної ради в своєму виступі розповіла про результати проведення НМТ у 2023 році.

Щербініна Людмила Вікторівна, завідувачка Диківської філії Пантаївського ліцею Пантаївської селищної ради проінформувала про харчування у закладах освіти громади.

Вітаємо всіх із початком навчального року. Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків, злагоди у сім’ях та колективах.

Миру усім нам та Перемоги!

Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь