Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Дата: 04.09.2023 11:39
Кількість переглядів: 49

 

30 серпня 2023 року пройшла серпнева педагогічна конференція «Навчальний рік 2023-2024».

З вітальним словом до присутніх звернулась заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гундаренко Юлія Василівна.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради Калініна Валентина Іванівна у своїй доповіді перед освітянами підвела підсумки роботи за минулий 2022-2023 навчальний рік. Особливу увагу звернула на безпекове середовище для учасників освітнього процесу, забезпечення якості надання освітніх послуг у закладах загальної середньої освіти, охоплення дітей дошкільною освітою, результати проведення НМТ – 2023, продовження процесів реформування харчування, акцентувала увагу на психологічну підтримку учасників освітнього процесу та окреслила пріоритетні напрямки розвитку закладів освіти на новий 2023-2024 навчальний рік.

Перед учасниками конференції виступила Бігун Яніна Володимирівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради, яка детально ознайомила освітян з питанням цифровізації освіти на сучасному етапі.

Шохіна Яніна Олександрівна, директорка Пантаївського ліцею Пантаївської селищної ради в своєму виступі розповіла про результати проведення НМТ у 2023 році.

Щербініна Людмила Вікторівна, завідувачка Диківської філії Пантаївського ліцею Пантаївської селищної ради проінформувала про харчування у закладах освіти громади.

Вітаємо всіх із початком навчального року. Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків, злагоди у сім’ях та колективах.

Миру усім нам та Перемоги!

Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь