A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

У кінці березня на початку квітня український народ відзначає першу річницю початку визволення українських земель від рашистських загарбників.

Дата: 03.04.2023 08:25
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

 

Повномасштабне збройне вторгнення російської федерації на територію України розпочалося 24 лютого 2022 року та стало завершальним етапом загарбницької війни проти України, яку московія розпочала ще 2014 році.

Ці події згуртували, як ніколи, всіх українців, які стали на боротьбу проти російських загарбників. Герої нашого часу – люди які не маючи зброї та відповідної підготовки, боролися із московитами різними методами, допомагаючи ЗСУ звільняти території та нещадно знищувати ворога. Ця єдність забезпечила успіх захисту північних територій нашої держави та продовжує підтримку, надалі протистояти та звільняти східні та південні території Батьківщини.

Війна для українців стала справді народною війною. Українці – нація незламних, які допомагали вистояти одне одному і державі, завдяки їм наші міста стали містами героїв, наші села стали селами героїв, в більшості ціною власного життя, впевнено йшли до перемоги.

Оборона нашої держави тривала на багатьох напрямках. Героїчна оборона на Харківщині і на Донбасі, на Півдні, на землі і на морі дала можливість ЗСУ діяти на Півночі.

Світ побачив звірства окупанта в звільнених містах і селах, на дорогах північних областей, відкрилася повна правда про те, що несе із собою росія: це катівні, розстріли, мародерство, тероризм, смерть та темряву. Ми боремося  з жахливим рашизмом, який увібрав усі найпотворніші риси своїх радянських попередників та антилюдської ідеології нацизму.

Україна неймовірно високою ціною втримує крихку рівновагу демократичних цінностей та суспільного добробуту для Європи і решти цивілізованого світу, приймаючи на себе збройну агресію та терористичні акти у виконанні так званої другої армії світу, що вперто лізе воювати з мирним населенням та дитячими майданчиками. 

У цей день низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу. Висловлюємо слова глибокої вдячності  учасникам бойових дій,всім тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від  рашистських окупантів.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому ми пишаємося героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

Вічна і світла пам’ять загиблим!

Слава Україні! Героям Слава!

 

#МістаГероїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь