Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

В рамках програми Президента України "Зелена країна" на території с. Диківка було висаджено близько 1000 саджанців дуба звичайного та дуба червоного.

Дата: 28.03.2023 10:50
Кількість переглядів: 112

 

В рамках програми Президента України "Зелена країна" на території с. Диківка було висаджено близько 1000 саджанців дуба звичайного та дуба червоного.

Ініціатива Президента України Володимира Зеленського полягає в тому, щоб залишити для майбутніх поколінь здорову країну, забезпечити людей чистим повітрям і місцями для відпочинку, сприяти запобіганню глобальному потеплінню та врятувати планету. Це стосується також скверів, парків, лісосмуг, висадки дерев біля адміністративних будівель, шкіл, садочків.

 За участі ФОП "Літвінов О.О." та представників ДП "Чорноліське лісове господарство"  учасникам акції провели інструктажі з техніки безпеки та технології садіння лісових культур, забезпечили їх садовими матеріалами та інвентарем для посадки саджанців. Створення лісів, лісосмуг, парків  є не тільки потужним засобом боротьби зі зміною клімату, але і запобігає деградації ґрунтів, забрудненню та обмілінню рік, опустелюванню, сприяє збереженню біорізноманіття.

Активну участь в акції взяли представники селищної ради, працівники закладів освіти та учні 9 -11 класів, небайдужі жителі громади.

     Висаджені дерева через десятки років будуть радувати своєю неповторністю наступні покоління, а молодь навчиться бережного ставлення до природи, тому що людина завжди цінує те, що створено своїми руками.

З метою створення паркових зон для відпочинку та озеленення громади і в подальшому будуть проводитись акції з висадження зелених насаджень в інших населених пунктах громади. Адже кожне посаджене дерево під час війни – це віра в майбутнє нашої країни і віра в нашу перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь