A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулося засідання комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб осіб, які потребують надання соціальних послуг

Дата: 28.02.2023 09:05
Кількість переглядів: 170

 

 

28 лютого 2023 року під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Олександра Сергєєва відбулося засідання комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб осіб, які потребують надання соціальних послуг та проживають на території Пантаївської громади.

До складу комісії увійшли працівники відділу соціального захисту населення селищної ради, відділу "Центр надання адміністративних послуг" апарату селищної ради та представник закладу охорони здоров'я с.Диківка. На засіданні  комісії розглядалося звернення мешканця с. Диківка. Спеціалістами було проведено анкетування з використанням шкали оцінки можливості виконання елементарних та складних дій щодо оцінки повсякденної діяльності осіб, які потребують надання соціальних послуг, та здійснено комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб особи.

Зазначимо,  що особа потребує надання соціальних послуг, якщо за результатами комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб їй встановлено IV чи V групу рухової активності.

За результатами засідання комісії затверджено висновок про результати комплексного визначення індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.

Висновок комісії про потребу в догляді є підставою для призначення компенсації за догляд, що призначається фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі, без проходження навчання та дотримання державних стандартів соціальних послуг особам із числа членів своєї сім’ї, які спільно з нею проживають, пов’язані спільним побутом, мають взаємні права та обов’язки.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь