A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Надання мікрогрантів за програмою «єРобота»: які зміни відбулися?

Дата: 21.02.2023 11:10
Кількість переглядів: 76

 

Нагадаємо, що процедурні питання надання мікрогрантів врегульовані Порядком проведення оцінювання заяв, критерії оцінювання та необхідну кількість балів (оцінку) для прийняття Державним центром зайнятості рішень про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, форми бізнес-плану та договору про надання мікрогранту, кінцеві строки подання заяв та граничну суму мікрогрантів, що затверджений наказом Міністерства економіки України від 06 липня 2022 року № 1969, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 08 липня 2022 року за № 751/38087 (далі - Порядок).

Наказом Міністерства економіки України від 19 січня 2023 року № 447, що набрав чинності 14 лютого 2023 року та зареєстрований в Міністерстві юстиції України 26 січня 2023 року за № 168/39224, внесені зміни до Порядку.

Водночас наголошуємо, що до наказу № 447 внесено зміни і вони затверджені наказом Міністерства економіки України від 30 січня 2023 року № 706 (набрав чинності 14 лютого 2023 року), що зареєстрований у Міністерстві юстиції України 31 січня 2023 року за № 188/39244.

Зміни, що внесені до Порядку, стосуються приведення його у відповідність до змін, що сталися у Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Затверджені нові критерії перевірки ділової репутації отримувачів, переліки видів діяльності, за якими мікрогранти не надаються. Внесені зміни до форми договору про надання мікрогрантів. Також оновлені (щодо 2023 року) кінцеві строки надання заяв.

Є бажання ознайомитись з наказом Міністерства економіки України від 19 січня 2023 року № 447? Перейдіть за посланням http://surl.li/ewnyc

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68.

Пишіть у Telegram-каналі, що створений обласним центром зайнятості для обміну повідомленнями з клієнтами https://t.me/dcz_kir

Крім того, матеріали щодо отримання мікрогрантів за програмою «єРобота», роз'яснення нормативних документів, що регулюють процедурні питання їх надання, зміни до них, розміщуються на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook за хештегом #Підтримка_підприємництва.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь