Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

До відома суб’єктів господарювання!

Дата: 14.11.2022 08:56
Кількість переглядів: 173

 

З метою розширення сфери підтримки українських експортерів та впровадження сучасних інструментів фінансування , Мінекономіки надсилає для врахування та подальшого використання у роботі інформаційно-аналітичні матеріали стосовно діяльності приватного акціонерного товариства "Експортно-кредитне агентство" (далі - ЕКА).

         Інформуємо, що 24.03.2022 року Верховною Радою України прийнято Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення ефективного  функціонування експортно-кредитного агентства" (далі - Закон), яким розширено сферу підтримки українського експорту. Крім цього Законом розширено перелік видів діяльності ЕКА та передбачено запровадження відповідних програм.

Наразі ЕКА здійснюються заходи щодо впровадження нових продуктів та розширення сфер підтримки експорту. Дізнатися більше про можливості, ознайомитись з переліком продуктів ЕКА та отримати іншу корисну інформацію можна на сайті ЕКА (https://www.eca.gov.ua/).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь