Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

УВАГА ! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС СЕРЕД ММСП ДЛЯ ПЕРЕМІЩЕННЯ ВИРОБНИЧИХ ПОТУЖНОСТЕЙ

Дата: 26.08.2022 15:09
Кількість переглядів: 169

 

Західноукраїнський ресурсний центр оголошує конкурсний відбір мікро, малих та середніх підприємств (ММСП) для участі у проекті з підтримки переміщення виробничих потужностей ММСП у безпечніші області України.

Метою проекту є створення умов і підтримка українських агровиробників та переробників у переміщенні виробничих потужностей із зон активних бойових дій, зон підвищеного ризику та/або непідконтрольних уряду України територій (окрім Донецької і Луганської областей) до більш безпечних регіонів країни, відновлення роботи на новому місці з дотриманням стандартів якості і простежуваності безпечності виробництва продуктів харчування, формуванні нових каналів і ринків збуту, налагодженні партнерств між підприємствами регіонів України.

Проект розрахований на виробників і переробників овочів, фруктів, ягід, зернових молока, м'яса (врх, свинини, барана, птиці, тощо), продукції аквакультури та виробників кондитерських і крафтових виробів.

До участі в конкурсі допускаються ММСП, сільськогосподарські кооперативи або інші суб’єкти підприємницької діяльності, які офіційно зареєстровані в Україні і функціонують мінімум 1 рік на момент подачі заявки на конкурс, є заснованими, створеними, та такими, що визнаються відповідними українськими органами влади й дотримуються українського законодавства, усіх чинних норм цивільного права та податкового кодексу України.

Підприємства-переможці отримають безповоротну фінансову допомогу в розмірі до 238 000 гривень для релокації власного бізнесу.

Повний пакет документів слід надіслати одним електронним листом на дві електронні адреси: ivasivoksana@zurc.org та relocation@chemonics.com до 18.00 26 серпня 2022 року.

За довідковою інформацією звертайтесь на електронну пошту ivasivoksana@zurc.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь