Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Чи всі бажаючі можуть отримати мікрогранти?

Дата: 18.08.2022 13:54
Кількість переглядів: 168

 

Нагадаємо,  що з  1 липня стартувала державна програма «єРобота», що складається з проектів, один із яких спрямований на покращення бізнес-середовища для українців. Тобто ті, хто бажає створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу можуть подати заявку на отримання мікрогранту.

Однак не всі бажаючі можуть отримати мікрогранти, оскільки є певні правові підстави відмови в наданні мікрогранту. Рекомендуємо детально ознайомитися з викладеною нами інформацією, розміщеною під хештегом Підтримка_підприємництва.

Наразі визначені строки подання заяв та граничні суми мікрогрантів, що належить до цих строків. Отже, подаючи заяви у період з 08.08.2022 по 21.08.2022, можна претендувати на отримання 480 млн грн. (сумарно по країні).

Однак, не всі претенденти зможуть отримати мікрогранти, якщо у цей період буде подана велика кількість заяв (документи, які відповідають всім вимогам законодавства) і сума заявлених мікрогрантів перевищить зазначені 480 млн грн.

Пунктом 18 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738, визначено, що якщо необхідну кількість балів набрали більше заяв, ніж визначена гранична сума мікрогрантів, вони надаються отримувачам з найбільшою кількістю балів. Решта заявок автоматично розглядається у наступному періоді.

Примітка. Ознайомитися з інформацією щодо прийнятих рішень по мікрогрантам можна тут https://cutt.ly/kZ9kt1f

У вас є питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь