A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Актуальні грантові програми

Дата: 18.07.2022 16:44
Кількість переглядів: 346

 

Актуальні грантові програми
Платформа залучення інвестицій для соціальних підприємств від USVF
Ukrainian Social Venture Fund є організацією венчурної філантропії, яка надає фінансову та нефінансову підтримку для зміцнення соціальних підприємств та розвитку галузі соціального підприємництва. Це довгострокова та самоокупна ініціатива, яка забезпечує доступ до капіталу для тих соціальних підприємств, що розпочинають свою діяльність, а також тих, що планують масштабуватись. Пріоритети інвестиційної програми:
 - Соціальні підприємства, які допомагають у працевлаштуванні, навчанні, створенні умов для соціалізації та трудової реабілітації представників таких категорій: людей з інвалідністю, біженців, колишніх правопорушників, ветеранів, одиноких батьків, людей без постійного місця проживання тощо. 
- Розвиток нових послуг, що мають цінність для громад і суспільства та покращують якість життя людей. 
-Інноваційні й сталі рішення, котрі спрямовані на розв’язання нагальних соціальних, екологічних, культурних, освітніх потреб і проблем. 
- Фінансова стійкість. 
Дедлайн - до 31 грудня 2022 року.Детальна інформація щодо проекту за посиланнями: https://bisc.org.ua/opport/USVF-investment.htm
Платформа STARTUP NETWORK для залучення інвестицій
За допомогою платформи Startup Network підприємець може залучити інвестиції, отримати венчурний кредит, продати бізнес. Це свого роду маркетплейс інвестиційних пропозицій, який з’єднує бізнеси та інвесторів. Актуально для всіх галузей та всіх областей України. Цільова аудиторія - для початківців та досвідчених підприємців, які прагнуть знайти фінансування для інвестиційних проектів та діючих бізнесів. 
Дедлайн - до 31 грудня 2022 року. Детальна інформація щодо проекту за посиланням: https://bisc.org.ua/opport/startup-network.htm
Платформа KEEP GOING для підтримки малого бізнесу
Мета Keep Going - надання імпульсної грошової й інформаційної підтримки власникам малого бізнесу, а також людям творчих професій, які залишилися в Україні, працюють надалі або шукають можливості повернутися до роботи. На сайті Keep Going вони можуть розповісти про свій досвід роботи за воєнного часу та подати заявку на отримання грошової допомоги. 
Дедлайн - до 31 грудня 2022 року. Детальна інформація щодо проекту за посиланням: https://www.keepgoing.com.ua/
Конкурс грантів "Консолідуємося заради перемоги України"
Інститут економічних досліджень та політичних консультацій в межах програми "Громадськість за демократизацію", яка фінансується Європейським Союзом, оголошує конкурс грантів "Консолідуємося заради перемоги України".
Мета - надання підтримки організаціям громадянського суспільства, які впроваджують гуманітарні і волонтерські ініціативи, інформують суспільство про виклики і шляхи допомоги громадянам, консолідують громадян й громадські організації навколо волонтерства та впроваджують заходи щодо протидії дезінформації з боку ворога. Проєктні пропозиції, що подаються на конкурс, мають передбачати діяльність організації за одним або кількома з тематичних пріоритетів цього конкурсу: 
Допомога поруч – надання підтримки внутрішньо переміщеним особам в центрах гуманітарної підтримки та волонтерських центрах для ВПО 
Тримаємо зв’язок - налагодження комунікації між особами/організаціями, які потребують допомоги (ВПО, люди на тимчасово окупованих територіях, поранені, люди, які перебувають у небезпеці тощо) і тими, хто може її надати (забезпечення медикаментами, надання притулку, перевезення тощо). 
Незламні громади – ініціативи щодо пом’якшення різних негативних наслідків війни у територіальних громадах на місцевому рівні. 
Тримаємо інформаційний фронт – підтримка регіональних громадських ЗМІ, які надають соціально важливу, перевірену та актуальну інформацію на постійній основі, протидіють російській дезінформації.
 Діємо злагоджено – підтримка волонтерів та ініціативних груп шляхом надання інституційної підтримки організаціям громадянського суспільства. Підтримка інших ініціатив, які будуть актуальні з огляду на розвиток військових, соціальних та економічних тенденцій в країні в цілому та на локальному рівні зокрема. Не фінансуються витрати на закупівлю гуманітарної допомоги. 
Дедлайн - до 31 грудня 2022 року. Детальна інформація щодо проекту за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-hrantiv-konsolidujemosya-zarady-peremohyukrajiny

 

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь