Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33- річниця виведення військ з Афганістану.

Дата: 15.02.2022 16:53
Кількість переглядів: 433

 

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-річниця виведення військ з Афганістану.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках» світу.

З 1979 до 1989 року близько 160 тисяч українців пройшли через  вогонь Афганської війни, з них 12 тисяч отримали поранення, були скалічені, а близько 3 тисяч наших земляків – не повернулися до своїх рідних домівок. 

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку. Такими прикладами пишається наша громада : Пасічний Ігор, Куйда Юрій, Яценко Ігор, Липко Геннадій, Лифарь Володимир, Бойко Юрій, Менший Сергій, Циганко Микола, Іванов Андрій, Лазаренко Андрій.

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців, учасники бойових дій на території інших держав!

Щиро вітаємо Вас із 33- річницею виведення військ з Афганістану та Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!  

Бажаємо міцного здоров’я і мирного неба. Впевненості за долю своїх рідних і держави, мужності і мудрості здолати усі життєві перешкоди,  здійснення усіх задумів та нових досягнень.

Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани вам, воїни – інтернаціоналісти, які з честю виконали свій військовий обов’язок, та віддали своє життя за мирне небо та щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь