A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

АЛГОРИТМ ОТРИМАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ІНШИХ ЗАСОБІВ РЕАБІЛІТАЦІЇ ОСОБАМ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ПАНТАЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 29.12.2021 10:54
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

  1. Звертаєтеся до відділу соціального захисту населення селищної ради з заявою про забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (ТЗР) чи заявою про заміну ТЗР в разі повторного звернення та подаєте необхідні документи.
  2. Під час подання заяви спеціаліст відділу соціального захисту населення Вас ознайомлять:
  • з переліком підприємств, які виготовляють ТЗР, який вам призначено,
  • каталогом ТЗР,
  • механізмом забезпечення ТЗР,
  • інформацією щодо сумісності ТЗР.
  1.  Спеціаліст відділу соціального захисту формує вашу особову справу та в електронному варіанті передає до територіального відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, паперовий варіант передається один раз у два тижні.
  2. Спеціаліст територіального відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю формує електронне направлення та повідомляє Вас про прийняте рішення по телефону або через відділ соціального захисту населення селищної ради.
  3. При ознайомленні з переліком підприємств у кроці 2, Ви маєте визначитися до якого підприємства буде надсилати заявку про намір на виготовлення ТЗР.
  4. Ви маєте право змінити підприємство на інше протягом 14 календарних днів з моменту звернення до підприємства, у разі бажання. Щоб змінити підприємство достатньо письмово надіслати відмову на підприємство до якого раніше зверталися та надіслати нову заявку про намір на виготовлення на інше підприємство.
  5. Після отримання підприємством Вашої заявки про намір на виготовлення виробу та електронного направлення від територіального відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю працівники підприємства зв’яжуться з Вами для підбору виробу (узгодять параметри, модель виробу, комплектацію та ін.).
  6. Готовий ТЗР надсилається Вам Новою поштою чи особисто доставляється регіональним представником підприємства. При отриманні Ви особисто повинні перевірити ТЗР (модель, комплектування, справність) та підписати акт приймання-передачі. ТЗР видаються разом з настановою щодо експлуатування (паспортом) і талоном на гарантійний ремонт такого виробу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь