A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

ЦНАП: ШВИДКО, ЗРУЧНО ТА ДОСТУПНО

Дата: 08.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

Для поліпшення підприємницького середовища, впровадження шляхів і механізмів вдосконалення та спрощення процедур отримання адміністративних послуг у селищній раді функціонує відділ "Центр надання адміністративних послуг" Пантаївської селищної ради (далі – ЦНАП). 

В Центрі надається 160 адміністративних послуг, затверджених рішенням сесії Пантаївської селищної від 04 березня 2021 року №130.

Протягом  січня – листопада 2021 року  за отриманням адміністративних послуг до Центру звернулось 3038 суб’єктів. Адміністраторами ЦНАПу видано 2943 результатів послуг, що в середньому за місяць  складає  267 послуг. Спеціалістами надано 3141 консультація. 

У ЦНАПі ви можете отримати послуги з оформлення земельних ділянок (присадибну ділянку, для ведення особистого селянського господарства, городництва, садівництва, оренди), реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, отримати довідку про склад сім'ї, подати документи на субсидію, пільги, на отримання натуральної допомоги при народженні дитини "пакунок малюка", оформити державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям, багатодітним родинам, матерям-одиначкам та інші.

Кожної четвертої середи місяця здійснюється прийом спеціалістами головного управління Пенсійного фонду України в Кіровогорадській області, отримали послуги 125 жителів громади.

В останній четвер кожного місяця здійснюється консультативний прийом спеціалістами Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.

Також, адміністратори ЦНАПу залюбки допоможуть вам згенерувати COVID–сертифікат.

Інформація для населення про повний перелік адміністративних послуг, які можна отримати у ЦНАПі розміщено на офіційному веб-сайті селищної ради, у місцях прийому суб'єктів звернень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь