A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 425

 

Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю

Насправді, цей день не є святом, а покликаний привернути увагу суспільства до проблем людей з особливими потребами, до захисту їхніх прав, гідності та благополуччя. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті особи з обмеженнями доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя - це щоденна боротьба.

Ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги.

На території Пантаївської територіальної громади проживає 135 осіб з інвалідністю. Серед цих людей є люди, інвалідність яких пов’язана з післявоєнним періодом Другої Світової війни, аварією на Чорнобильській АЕС, участю в антитерористичній операції, загального захворювання та з дитинства, а також вісім дітей з інвалідністю.

Тож хочеться побажати всім витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності всі плани та задуми. А увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями.

Дякуємо всім, хто опікується особами з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь