A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулася перевірка надання соціальної послуги догляд вдома на території селища Пантаївка та сіл Бандурівка, Ясинуватка

Дата: 02.11.2021 10:31
Кількість переглядів: 276

 

    З метою належного надання соціальних послуг та ефективного використання коштів місцевого бюджету у період з 26 жовтня по 29 жовтня 2021 року. була здійснена вибіркова перевірка надання соціальної послуги догляд вдома на території селища Пантаївка та сіл Бандурівка, Ясинуватка. Надання соціальних послуг мешканцям територіальної громади забезпечує
КУ «Центр надання соціальних послуг Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області».

На території селища Пантаївка послугу догляд вдома отримують 11 осіб, на території сіл Бандурівка, Ясинуватка - 27 осіб.

При проведенні перевірки відвідано 12 осіб.

Соціальні працівники відвідують підопічних 2-3 рази на тиждень. Основними послугами, які надаються отримувачам є: придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, сплата за комунальні послуги, оформленні субсидій та інших видів допомог, доставка води з колодязя, піднесення дров в будинки, розпалювання печей, прибирання жилого помешкання, прибирання присадибної ділянки.

Надання послуги догляд вдома соціальними працівниками здійснюється згідно Державного стандарту, індивідуального плану та договору надання соціальних, укладеного між надавачем послуг та отримувачем. Соціальні працівники відвідують своїх підопічних згідно графіків відвідування, які затверджені завідувачем відділення соціальної допомоги вдома КУ «Центр надання соціальних послуг Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області».

Соціальні працівники забезпечені велосипедами для переміщення на території населеного пункту, тонометрами для вимірювання тиску.

Під час спілкування з отримувачами послуги догляд вдома всі отримувачі задоволені наданням соціальної послуги, строками надання та якістю.

Скарг, зауважень щодо роботи соціальних працівників не надходило. Всі підопічні висловлювали слова вдячності соціальним працівникам за їхню роботу та побажання, щоб і в подальшому послуга догляд вдома їм надавалася. Слова вдячності свідчать, що соціальні працівники гідно виконують свою роботу.

Зауваження під час перевірки надання соціальної послуги догляд вдома на території селища Пантаївка, сіл Бандурівка, Ясинуватка до надавача послуг КУ «Центр надання соціальних послуг Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області» відсутні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь