A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

В Пантаївській громаді 28 серпня та 04 вересня 2021 року відзначили свята з нагоди Дня селища Пантаївка та Дня села Диківка.

Дата: 08.09.2021 10:50
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

На центральних площах населених пунктів вже прибрані декорації, але залишилися чудові враження та фото яскравих моментів святкувань.

Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день громада, як завжди, радо зустрічає гостей.

Багато людей були задіяні в підготовці та проведенні святкувань, одні організовували свято, другі дарували жителям громади свої виступи, інші прибирали до та після закінчення свят. Всі працювали на єдиний результат.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів з нагоди Дня селища Пантаївка 28 серпня та Дня села Диківка 04 вересня 2021року.

Особлива подяка висловлюється Пантаївському селищному голові Ігорю Бульбі, який вітаючи жителів громади зі святом, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також побажав громаді розквіту, міцного здоров’я та добробуту жителям, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

За особистого сприяння Ігоря Володимировича жителів селища Пантаївка привітала своїм виступом міськрайонна громадська організація "Сильна Олександрійщина", святкову дискотеку супроводжував вокально-інструментальний ансамбль «Еверест», а на завершення свята вражаючим подарунком стало фаєр шоу, як різновид вуличної вистави із трюками з вогнем та залученням акторської майстерності від BlackBerry Fire Rock Dance Studio.

Для жителів села Диківка селищний голова Ігор Бульба запросив народний аматорський театр юного глядача «Апельсин» ПК «Світлопільський» м.Олександрії з комедійною театральною виставою режисера Світлани Мозгової «Шалом коханню».

Наймолодші гості свята з нагоди з Дня селища Пантаївка отримали незабутні враження, катаючись на надувній гірці, стрибаючи на батутному механізмі «Банджо». Також діти мали змогу розфарбувати обличчя технікою «Аквагрим», взяти участь в розіграші призів, конкурсах та лотереях.

Малеча села Диківка відзначила свято, яке їм запам’ятається веселим катанням на веломобілях, смакуванням солодкою ватою та попкорном, розвагами на батутах та в басейні з кульками, також не обійшлося без лотореї з призами.

Ми щиро дякуємо заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергію Кулику, керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету Олександру Сергєєву, секретарю ради Олександру Овсяніку, старості села Диківка Володимиру Андрієнку, начальнику відділу економіки, транспорту та сільського господарства Наталії Кіріченко, провідному спеціалісту відділу розвитку територій Марині Петровій та всім працівникам, хто долучився до організації та проведення святкових заходів. Завдяки їх активності, високій організованості та працездатності свято відбулося на високому рівні.

Велика подяка висловлюється начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентині Калініній, головному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді та спорту Хуторній Наталії, директору ліцею-інтернату спортивного профілю Сергію Гринюку, педагогічним та батьківським колективам, всім учням навчальних закладів за активну підготовку та участь у заходах.

Також особливі слова подяки заслуговують працівники культури Пантаївської селищної ради, а саме директор Пантаївського будинку культури Анастасія Печена та директор Диківського сільського будинку культури Пантаївської селищної ради Ярина Васалатій, художній керівник Пантаївського будинку культури Анна Дегтяренко, керівник хореографічного гуртка «Рerformance» Анастасія Васалатій, бібліотекар Пантаївського будинку культури Валентина Ємельянова, керівник театрального гуртка Наталія Полоз, керівник Мошоринського будинку культури Анжела Кіслінська, солістка Пантаївського будинку культури Інна Хабібуліна, директор Диківського закладу дошкільної освіти "Віночок" Лідія Магась, учасники аматорських колективів, місцеві колективи народної самодіяльності, учні дитячої музичної школи селища Пантаївка та всі хто організовував і брав участь у святковій культурній програмі.

Особлива вдячність Шевченку Тарасу Валерійовичу за активну життєву позицію, небайдужість до життя громади, постійну участь в організації заходів, серед яких є спонсорське забезпечення продуктами для частування більше 500 жителів та гостей селища Пантаївка стравами з польової кухні.  До приготування страв святкового столу приклали руки кухарі Центральноукраїнського ліцею-інтернату спортивного профілю, які під час частування почули багато приємних відгуків.

Дякуємо старості села Диківка Володимиру Андрієнку, який за власний кошт організував частування смачним кулішем жителів та гостей села Диківка, а також організував святкову дискотеку від заслуженого діяча естрадного мистецтва Анжели Кіслінської.

Висловлюємо щиру подяку Олександру Остроухову, громадській організації «Золота рибка», кухарям ТОВ «Прогрес» та Свято-Богоявленському жіночому монастирю Олександрійської єпархії Української Православної Церкви за співпрацю, добре серце та дружні відносини. 

Справжнім подарунком жителям громади став святковий феєрверк від директора приватного сільськогосподарського підприємства «Агро-трейдінг» Дмитра Бориска. Ми дуже вдячні Вам за незабутнє видовище та чудове завершення свята в селищі Пантаївка та селі Диківка.

Також висловлюємо вдячність за забезпечення охорони громадського порядку під час проведення святкових заходів громадському формуванню «Сокіл-1».

За наведення чистоти і порядку на вулицях, площі і парку до і після святкових заходів дякуємо працівникам комунального підприємства «Добробут».

Ми щиро вдячні друзям, від яких надійшли вітання з нагоди свят, колективам підприємств, установ, організацій, жителям, які взяли участь в упорядкуванні своїх дворів та прилеглих територій. Дякуємо землякам та гостям, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю.

Здоров'я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до рідної землі зігріває ваші серця, а наша Пантаївська територіальна громада й надалі все краще розвивається, міцніє та процвітає!

 Ігри, танці, забави, щирі розмови, усміхнені обличчя, дружні потиски рук – означає, що свята вдалися на славу. Отож усі жителі будуть з нетерпінням чекати наступного Дня селища Пантаївка та Дня села Диківка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь