Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Легалізація трудових відносин триває

Дата: 20.05.2021 16:33
Кількість переглядів: 1293

Фото без опису

З метою вжиття заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення 20 травня 2021 року робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Пантаївської селищної ради в складі представників селищної ради, Олександрійського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградської області здійснено виїзд на територію с. Диківка. Обстежено щодо стану оформлення трудових відносин з найманими працівниками та рівня заробітної плати 11 суб’єктів господарювання за 3 видами економічної діяльності: 7 - в галузі "торгівля", 1 - "ресторанна діяльність", 3 – "сільське господарство".

На даний час опрацьовуються матеріали отриманні під час здійснення вивчення стану справ селищною робочою групою. Фактів не виплати заробітної плати та незадекларованої найманої праці не встановлено.

Під час рейду активно проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців та найманих працівників щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, дотримання законодавства про працю в період обмежувальних карантинних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, дотримання мінімальних соціальних гарантій в оплаті праці, відповідальності за нелегальну зайнятість, необхідності виплати офіційної заробітної плати та сплати внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та найманих працівників щодо державних соціальних гарантій.

Варто звернути увагу, що офіційне укладання трудових відносин, виплата належної суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства - це основа соціальної захищеності працюючого населення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь