A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

День пам’яті та примирення і 76-ї річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 11:43
Кількість переглядів: 629

День пам’яті та примирення і 76-ї річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. Для українців, як і для всіх інших народів, Друга світова війна була боротьбою за право на вільне життя, за свою землю, за гідне майбутнє.

Україна у роки Другої світової війни стала головним театром збройного протистояння в Європі. Буквально кожен клаптик нашої Батьківщини переораний бомбами, снарядами, перекопаний солдатськими лопатами, рясно политий кров’ю. Тут відбувалися найжорстокіші битви війни і загинуло чи не найбільше бійців та командирів.

У рамках заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні селищний голова Ігор Бульба, депутати селищної ради, керівники структурних підрозділів, вчителі та жителі селища, взяли участь в урочистому покладанні квітів до Обеліску Слави у смт Пантаївка.

Сьогодні Україна, як і у роки Другої світової війни, є епіцентром протистояння агресору, є важливим чинником європейської безпеки. Сьогодні знову з життя йдуть найкращі сини України, виборюючи мир і спокій на сході нашої держави.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять фронтовиків, загиблих на полях бойових дій, мирних жителів, закатованих нацистами у роки Другої світової війни, а також пам’ять нинішніх героїв, які у наші дні віддали свої життя за збереження суверенітету та територіальної цілісності України.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь