A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ, УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ/ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ТАКИХ ОСІБ

Дата: 14.04.2021 08:40
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ

УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ, УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ/ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ, ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ ТА ЧЛЕНІВ СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ТАКИХ ОСІБ

 

Психологічна реабілітація - комплекс заходів, що здійснюються з метою збереження, відновлення або компенсації порушених психічних функцій, якостей, особистого та соціального статусу особи, сприяння психосоціальній адаптації до зміненої життєвої ситуації, осмислення досвіду, отриманого в екстремальній ситуації, та застосування його в житті.

З метою організації психологічної реабілітації, Кабінетом Міністрів України затверджено постанови від 12.07.2017 року № 497 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб» та від 27.12.2017 року № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб».

Для отримання направлення на психологічну реабілітацію необхідно звернутися до відділу соціального захисту населення селищної ради та надати документи:

  • заяву довільної форми;
  • копію пільгового посвідчення;
  • копію документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичній операції у період її проведенням чи копія документа, що підтверджує участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсіч і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.
  • копію паспорта;
  • копію свідоцтва про шлюб (для дружин ),

При собі мати оригінали вищезазначених документів.

Перелік закладів, які надають послуги із психологічної реабілітації:

  1. ДП «Санаторій «Джерельний» (Львівська область, Дрогобицький р-н, с.Модричі);
  2. ТОВ «Санаторій» Борисфен» (Миколаївська область, м.Очаків);
  3. ДП «Південь-Курорт-Сервіс» (Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка);
  4. ДП «Клінічний санаторій «Авангард» (Вінницька область, м. Немирів).

Послуги із психологічної реабілітації можуть надаватися в індивідуальній та груповій формі на базі санаторно-курортного закладу чи реабілітаційного центру.

Тривалість курсу психологічної реабілітації у стаціонарних умовах не перевищує 18 днів і може проводитися не більше ніж один раз протягом бюджетного періоду.

Вартість проїзду до реабілітаційної установи та назад учасникам АТО/ООС, членам сімей загиблих (померлих) таких осіб відшкодовується при наявності проїзних квитків.

За детальнішою інформацією можна звертатися до відділу соціального захисту населення селищної ради за адресою: смт. Пантаївка, вул. Миру, 7а.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь