Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення селищної ради №137 «Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Пантаївської селищної ради на 2021-2025 роки»

Кількість переглядів: 211
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 Сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 04.03.2021
Номер документу: 137
Назва документу: Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Пантаївської селищної ради на 2021-2025 роки
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.21 МБ)
  2. Файл 2 (0.29 МБ)

РІШЕННЯ

ПАНТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ШОСТОЇ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

І ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

 

від 04 березня 2021 року                                                              № 137

Про затвердження  Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Пантаївської селищної  ради на 2021-2025 роки

 

Керуючись статтею 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 14 Закону України "Про освіту", на виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 року № 286/2019 "Про Стратегію  національно-патріотичного виховання  дітей та молоді  на 2020 – 2025 роки", Указу Президента України від 12 червня 2015 року №334/2015 "Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді",  Закону України "Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у ХХ столітті" Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", Концепції Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року № 1233-р, Постанови Верховної Ради України "Про вшанування героїв АТО та вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та молоді", Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641, рішення сесії  Кіровоградської обласної ради від 21 вересня 2018 року №543 "Про затвердження Обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018 – 2021 роки" та з метою розвитку в суспільстві національної свідомості, формування почуття патріотизму на засадах духовності та моральності, популяризації духовно-культурної спадщини українського народу, а також активізації взаємодії органів державної влади, органів місцевого самоврядування та громадських об'єднань у питаннях національно-патріотичного виховання 

СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Пантаївської селищної ради на 2021-2025 роки (додається).

2. Затвердити заходи Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Пантаївської селищної ради на 2020-2021 роки.

3. Фінансовому відділу під час розгляду проектів бюджетів та внесенні змін до селищного   бюджету щорічно передбачати кошти на фінансування видатків та виконання заходів передбачених Програмою в межах фінансового ресурсу.

4. Виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Пантаївської селищної  ради на 2021-2025 роки покласти на відділ освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

Селищний голова                                                               Ігор БУЛЬБА

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь