Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення селищної ради №134 «Про затвердження Порядку відшкодування витрат, пов’язаних з автомобільним перевезенням пільгової категорії громадян Пантаївської селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету»

Кількість переглядів: 125
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 Сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 04.03.2021
Номер документу: 134
Назва документу: Про затвердження Порядку відшкодування витрат, пов’язаних з автомобільним перевезенням пільгової категорії громадян Пантаївської селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.21 МБ)
  2. Файл 2 (0.14 МБ)

РІШЕННЯ

ПАНТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ШОСТОЇ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

І ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

 

від 04 березня 2021 року                                                                     № 134

Про затвердження Порядку відшкодування витрат, пов’язаних з автомобільним перевезенням пільгової категорії громадян Пантаївської селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету

 

                                                                                                                                  

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 91 Бюджетного Кодексу України, законами України "Про автомобільний транспорт", "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", "Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист", "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", "Про охорону дитинства", "Про соціальний захист дітей війни", "Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні", "Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні", постановами Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993 року № 354 "Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування", від 16 серпня 1994 року № 555 "Про поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 1993 р. № 354", з метою організації пільгового проїзду окремих категорій громадян на приміських автобусних маршрутах загального користування автомобільним транспортом, враховуючи висновки постійних комісій селищної ради

СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок відшкодування витрат, пов’язаних з автомобільним перевезенням пільгової категорії громадян Пантаївської селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету (додається).

 

  1. Відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату Пантаївської селищної ради здійснювати відшкодування коштів перевізникам, які здійснюють безоплатні перевезення пільгових категорій населення, згідно затвердженого Порядку та укладених договорів, в межах кошторисних призначень.

 

  1. Відповідальність за достовірність, повноту та вчасне подання розрахунків до відділу соціального захисту населення Пантаївської селищної ради за пільгове перевезення пасажирів для надання відшкодування, покласти на перевізників, з якими укладені відповідні договори.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності органів виконавчої ради Кулика Сергія.

 

 

Селищний голова                                                               Ігор БУЛЬБА

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь