Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення селищної ради №122 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної (орієнтовною площею 40,00 га) ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні)»

Кількість переглядів: 132
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 Сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 04.03.2021
Номер документу: 122
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної (орієнтовною площею 40,00 га) ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні)
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.15 МБ)

 

РІШЕННЯ

ПАНТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ШОСТОЇ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

І ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

 

від 04 березня 2021 року                                                                    № 122

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної (орієнтовною площею 40,00 га) ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні)

 

 

Відповідно до статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статтей 12, 123 Земельного  Кодексу  України, статті 50 Закону України "Про землеустрій", враховуючи висновок постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,

СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА

1. Розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ 01.01 – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва) орієнтовною площею 40,00 га (у т.ч. 40,00 га - пасовища) із земель комунальної власності Пантаївської селищної ради (біля с. Ясинуватка) для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

 

2. Виконавчому комітету Пантаївської селищної ради:

1) виступити замовником розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, зазначеного в пункті 1;

2) визначити в установленому порядку розробника проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та укласти з ним договір;

3) забезпечити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок коштів селищного бюджету або інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

 

 

2

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника селищного голови Смакулу Миколу та постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

Селищний голова                                                               Ігор БУЛЬБА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь