Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення селищної ради №55 «Про прийняття до комунальної власності Пантаївської селищної ради земельної ділянки, будівель та майна закладів охорони здоров’я із комунальної власності Олександрійської територіальної громади в особі Олександрійської міської ради»

Кількість переглядів: 159
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 Сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 24.12.2020
Номер документу: 55
Назва документу: Про прийняття до комунальної власності Пантаївської селищної ради земельної ділянки, будівель та майна закладів охорони здоров’я із комунальної власності Олександрійської територіальної громади в особі Олександрійської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.13 МБ)
  2. Перелік майна (0.15 МБ)

 

 РІШЕННЯ

ПАНТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ЧЕТВЕРТА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

від 24 грудня 2020 року                                                                                                 №55

селище Пантаївка

 

Про прийняття до комунальної власності Пантаївської селищної ради земельної ділянки, будівель та майна закладів охорони здоров’я із комунальної власності Олександрійської територіальної громади в особі Олександрійської міської ради

 

Відповідно до статей 43, 59, 60, частини третьої пункту 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі рішення Олександрійської міської ради від 24 грудня 2020 №24 «Про передачу Пантаївській селищній раді земельної ділянки, будівель та майна закладів охорони здоров’я»

 

СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

  1.  Прийняти із комунальної власності Олександрійської територіальної громади в особі Олександрійської міської ради у комунальну власність Пантаївської територіальної громади в особі Пантаївської селищної ради: земельну ділянку, будівлі, споруди, рухоме та нерухоме майно що знаходиться за адресою: сел..Пантаївка, вул. Миру, 10 та обліковується на балансі комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрії» Олександрійської міської ради, згідно з додатком 1.
  2. Передати об’єкти та майно, зазначені в пункті 1 даного рішення на баланс комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрії» Олександрійської міської ради, згідно з додатком 1.
  3. Надати право оперативного управління об’єктами, зазначеними в пункті 1 даного рішення, комунальному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрії» Олександрійської міської ради.
  4. Прийняти із комунальної власності Олександрійської територіальної громади в особі Олександрійської міської ради в комунальну власність у комунальну власність Пантаївської територіальної громади в особі Пантаївської селищної ради майно що знаходиться за адресою: сел..Пантаївка, вул. Миру, 10 та обліковується на балансі комунального підприємства «Міська стоматологічна поліклініка» Олександрійської міської ради, згідно з додатком 2.

 

  1. Передати майно, зазначені в пункті 4 даного рішення на баланс комунального підприємства «Міська стоматологічна поліклініка» Олександрійської міської ради, згідно з додатком 2.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію  з питань комунальної власності, житлово - комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 

 

 

Селищний голова                                                                                 Ігор БУЛЬБА

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь