Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення селищної ради №47 «Про прийняття з балансу «Олександрійський районний центр із обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради Кіровоградської області шкільний автобус у комунальну власність територіальної громади Пантаївської селищної ради»

Кількість переглядів: 210
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 Сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 24.12.2020
Номер документу: 47
Назва документу: Про прийняття з балансу «Олександрійський районний центр із обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради Кіровоградської області шкільний автобус у комунальну власність територіальної громади Пантаївської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.13 МБ)

 РІШЕННЯ

ПАНТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ЧЕТВЕРТОЇ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЯ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

від 24 грудня 2020 року                                                                                           № 47

селище Пантаївка

 

Про прийняття з балансу «Олександрійський районний центр із обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради Кіровоградської області шкільний автобус у комунальну власність територіальної громади Пантаївської селищної ради

 

Відповідно до статті 142  Конституції України, статтей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», рішення Олександрійської районної ради від 25.11.2020 № 615 «Про погодження передачі шкільних автобусів у комунальну власність Пантаївської, Приютівської селищних та Попельнастівської сільської рад», враховуючи висновки постійних комісій селищної ради

 

СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

 

  1.  Прийняти з балансу «Олександрійський районний центр із обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради Кіровоградської області у комунальну власність Пантаївської селищної ради шкільний автобус ГАЗ 32213418 (2008 року випуску), реєстраційний номер ВА8183АО, VINX9632213080627161.
  2. Уповноважити виконавчий комітет Пантаївської селищної ради делегувати працівників селищної ради до спільного складу комісії для приймання-передачі майна зазначеного в пункті 1 цього рішення.
  3. Передати автобус ГАЗ 32213418 (2008 року випуску), реєстраційний номер ВА8183АО, VINX9632213080627161 на баланс та в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради .
  4. Зобов’язати відділ освіти, культури, молоді та спорту Пантаївської селищної ради:
    1. вжити заходів згідно з чинним законодавством щодо здійснення перереєстрації транспортного засобу в сервісному центрі МВС;
    2.  забезпечити ведення бухгалтерського обліку переданого основного засобу (автомобіля) в установленому законом порядку.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, молоді, спорту, охорони здоров’я, культури та соціального захисту населення.

 

Селищний голова                                                                                 Ігор БУЛЬБА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь