Пантаївська громада
Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення селищної ради №17 «Про початок реорганізації Диківської та Бандурівської сільських рад шляхом приєднання до Пантаївської селищної ради»

Кількість переглядів: 206
Скликання: 8 скликання
Сесія: 1 Сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 07.12.2020
Номер документу: 17
Назва документу: Про початок реорганізації Диківської та Бандурівської сільських рад шляхом приєднання до Пантаївської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.16 МБ)

 

РІШЕННЯ

ПАНТАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПЕРШОЇ СЕСІЇ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

ІІ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ

від 07 грудня 2020 року                                                                                             № 17

смт. Пантаївка

 

Про початок реорганізації Диківської та

Бандурівської сільських рад шляхом приєднання

до Пантаївської селищної ради

 

Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 17.11.2020 №1009 – ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрації», відповідно до статтей 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», частиною 4 статті 31 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 №419, пункту 7 Розділу І Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 №879, частини 4 статті 3 Розділу XIV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 р. № 1000/5, на підставі рішення Пантаївської селищної ради від -07.12.2020 № 1 «Про початок повноважень депутатів Пантаївської селищної ради»,

СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШИЛА:

  1. Почати процедуру реорганізації Бандурівської сільської ради (код в ЄДРПОУ 04364638), місцезнаходження: вул. Інгулецька, буд.2 село Бандурівка Олександрійського району Кіровоградської області) шляхом приєднання до Пантаївської селищної ради (код в ЄДРПОУ 04366488), місцезнаходження: вул. Магістральна, буд.49,  смт. Пантаївка Олександрійського району Кіровоградської області).
  2. Почати процедуру реорганізації Диківської сільської ради (код в ЄДРПОУ 04365253), місцезнаходження: вул. Спичака, буд.1 село Диківка Знам’янського району Кіровоградської області) шляхом приєднання до Пантаївської селищної ради (код в ЄДРПОУ 04366488), місцезнаходження: вул. Магістральна, буд.49,  смт. Пантаївка Олександрійського району Кіровоградської області).
  3. Взяти до уваги, що Пантаївська селищна рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Бандурівської та Диківської сільських рад.

4. Утворити Комісію з реорганізації Бандурівської та Диківської сільських рад у складі:

1) Голова комісії:

КУЛИК Сергій Іванович (_______) – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

2) Заступник голови комісії:

КОЛЕСНІКОВА Наталія Вікторівна (_______) – головний бухгалтер Пантаївської селищної ради ;

3) Члени комісії:

ВОЛИНЕЦЬ Наталія Олексіївна (________) – староста сіл Бандурівка, Морозівка, Оліївка, Ясинуватка Олександрійського району Кіровоградської області;

ЛУЧКА Галина Олександрівна (_______) – в.о. головного бухгалтера Бандурівської сільської ради;

АНДРІЄНКО Володимир Михайлович (_______) староста села Диківка Знам’янського району Кіровоградської області;

         ЧАЛА Валентина Іванівна (_______)  – головний спеціаліст бухгалтер Диківської сільської ради.

 

  1. Покласти на Комісію з реорганізації Бандурівської сільської ради та Диківської сільської ради повноваження щодо здійснення повної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Бандурівської сільської ради та Диківської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 р.

 

  1. Провести інвентаризацію у присутності матеріально відповідальних осіб Бандурівської та Диківської сільських рад.

 

  1. Затвердити План заходів з реорганізації Бандурівської та Диківської сільських рад (додаток 1).

 

  1. З метою забезпечення своєчасного проведення інвентаризації майна, активів та зобов’язань Бандурівської та Диківської сільських рад надати право Пантаївському селищному голові здійснювати без погодження з Пантаївською селищною радою заміну персонального складу Комісії з реорганізації у випадку тимчасової непрацездатності когось з членів Комісії під час виконання пункту 3 та 4 Плану заходів з реорганізації Бандурівської та Диківської сільських рад.

 

  1. Затвердити форму передавального акту (додаток 2). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

 

  1. Затвердити форму акту приймання-передачі документів, що нагромадилися станом на 31.12.2020 р. під час діяльності рад, що приєднуються до Пантаївської селищної ради (додаток 3). Комісії з реорганізації використовувати затверджену форму у своїй роботі.

 

  1. Комісії з реорганізації забезпечити інвентаризацію документів, що нагромадилися під час діяльності Бандурівської та Диківської сільських рад станом на 31.12.2020 р. у порядку, передбаченому законодавством та передати їх Пантаївській селищній раді.

 

  1. Визначити матеріально – відповідальну особу Пантаївської селищної ради відповідальною за фізичне приймання до селищної ради документів, що нагромадилися під час діяльності Бандурівської та Диківської сільських рад станом на 31.12.2020 р.

 

  1. Уповноважити Пантаївського селищного голову затвердити від імені Пантаївської селищної ради акти приймання-передачі документів, що нагромадилися під час діяльності Бандурівської та Диківської сільських рад станом на 31.12.2020 р.

 

  1. Матеріально – відповідальній особі Пантаївської селищної ради у строк до 31.01.2021 р. подати Пантаївському селищному голові пропозиції щодо порядку подальшого зберігання та використання документів Бандурівської та Диківської сільських рад (не завершених в діловодстві та архівів).

 

  1. Пантаївському селищному голові не пізніше січня 2021 р. утворити комісію з прийняття майна, активів та зобов’язань Бандурівської та Диківської сільських рад і забезпечити своєчасне та повне прийняття й оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Пантаївською селищною радою.

16. Голові Комісії з реорганізації КУЛИКУ Сергію Івановичу забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом, та про хід і результати проведеної роботи інформувати Пантаївську селищну раду шляхом здійснення доповідей на пленарних засіданнях.

 

17. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Пантаївського селищного голову Ігоря БУЛЬБУ.

 

 

Селищний голова                                                                              Ігор БУЛЬБА

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення селищної ради

від 07 грудня 2020 року № 17

План заходів з реорганізації

Бандурівської та Диківської сільських рад

№ з/п

Порядок здійснення заходів

Термін виконання

Виконавець

1

Інвентаризація та передача документів, що нагромадилися під час діяльності Бандурівської сільської ради станом на

31.12.2020 р. Пантаївській селищній раді

до 18.01.2021 р.

включно

Комісія

2

Інвентаризація та передача документів, що нагромадилися під час діяльності Диківської сільської ради станом на 31.12.2020 р. Пантаївській селищній раді

до 18.01.2021 р.

включно

Комісія

3

Повна інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Бандурівської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 р.

до 18.01.2021 р. включно

Комісія

4

Повна інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Диківської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020 р.

до 18.01.2021 р. включно

Комісія

5

Складання Передавального акту майна, активів та зобов’язань Бандурівської сільської ради Пантаївській селищній раді

до 25.01.2021 р. включно

Комісія

6

Складання Передавального акту майна, активів та зобов’язань Диківської сільської ради Пантаївській селищній раді

до 25.01.2021 р. включно

Комісія

7

Передача складених Комісією з реорганізації передавальних актів на затвердження Пантаївській селищній раді

до 27.01.2021 р. включно

Голова Комісії

8

Забезпечення процесу передачі майна, активів та зобов’язань Бандурівської сільської ради Пантаївській селищній раді після затвердження відповідного передавального акту

Протягом 1 робочого дня з моменту затвердження відповідного передавального акту Пантаївською селищною радою

Комісія

9

Забезпечення процесу передачі майна, активів та зобов’язань Диківської сільської ради Пантаївській селищній раді після затвердження відповідного передавального акту

Комісія

 

 

Секретар селищної ради                                                                   Олександр ОВСЯНІК

 

 

Додаток 2

до рішення селищної ради

від 07 грудня 2020 року № 17

 

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ

с. _______________                                                                        «___» ________ 2020 року

Ми, що нижче підписалися, голова та члени Комісії з реорганізації Бандурівської та Диківської сільських рад, створеної рішенням Пантаївської селищної ради від _____________ № _____, у складі:

Голови комісії: ______________________________

Заступника голови комісії: ____________________

Членів комісії: _______________________________

                          _______________________________

                           _______________________________

керуючись ч. 2 та 3 ст. 107 Цивільного кодексу України, Законом України №1009-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрації», склали цей акт про наступне:

1. Пантаївська селищна рада (код в ЄДРПОУ), місцезнаходження: вул. Магістральна, буд.49, смт. Пантаївка Олександрійського району Кіровоградської області) внаслідок реорганізації _________ сільської ради (код ЄДРПОУ), місцезнаходження: ___________) шляхом приєднання до Пантаївської селищної ради є правонаступником майна, активів та зобов’язань _________ сільської ради, а саме:

Необоротних активів (балансова вартість) – ____________ грн., у тому числі:

- основні засоби – __________ грн.;

- інші необоротні матеріальні активи – __________ грн.;

Виробничі запаси – __________ грн.;

Грошових коштів – __________ грн.;

Дебіторської заборгованості – __________ грн., у тому числі:

- перед бюджетом – __________ грн.;

- з оплати праці – __________ грн.;

Кредиторської заборгованості – __________ грн., у тому числі:

- перед бюджетом – __________ грн.;

- з оплати праці – __________ грн.;

2. Разом із майном ___________сільської ради Пантаївська селищна рада приймає документи, що підтверджують право власності (володіння, користування, розпорядження) на об’єкти основних засобів та документів, які підтверджують право власності або користування земельними ділянками.

Додатки до передавального акту: ________ на ____ аркушах. Усього: _____ аркушів.

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь